Logo

Hjemmelavet nougat -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

100 g hasselnøddekerner
80 g flormelis
80-160 g mørk chokolade eller 100-200 g hvid eller flødechokolade
 

* Tilberedning

Rist nødderne let, bland med flormelis og blend til en olieret masse. Tilsæt smeltet cho­kolade, bland godt og lad køle af.
Riv eller blend massen igen til en meget fin konsistens.
 
Lille chokolademængde giver et blødt, næsten flydende produkt (velegnet til fyld), stor chokolademængde giver et meget fast produkt.
 
Fantasi: Udskift nøddemængden helt eller delvist af andre nødder, fx mandler, valnødder, pecannødder, pistacienødder osv. 


 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
12017-12-2011 22:18:00 Camilla
Den faste...bliver den meget chokolade-agtig??

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?