Logo

Hvidvinsfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

2 æggeblommer
100 g sukker
4 bladehusblas
1 tsk citronsaft
1 dl hvidvin
2 ½ dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
blå og grønne vindruer
*


Æggeblommer og sukker røres godt.

Den udblødte husblas smeltes over damp og røres i.

Citronsaft og hvidvin tilsættes.

Når blandingen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i.

Fromagen fyldes i en skål, der stilles koldt.

Druerne skylles og flækkes, kernerne pilles fra.

Desserten pyntes med druerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
79330-12-2011 12:37:05 majbtorb@3mail.dk
Prøv at lave den med rødvin! Det smager virkeligt godt!

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her