Logo

Hvidvinsfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

2 æggeblommer
100 g sukker
4 bladehusblas
1 tsk citronsaft
1 dl hvidvin
2 1/2 dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
blå og grønne vindruer
*


Æggeblommer og sukker røres godt.

Den udblødte husblas smeltes over damp og røres i.

Citronsaft og hvidvin tilsættes.

Når blandingen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i.

Fromagen fyldes i en skål, der stilles koldt.

Druerne skylles og flækkes, kernerne pilles fra.

Desserten pyntes med druerne.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AnanasfromageDejlig klassisk dessert og i barndommen i 50erne en rigtig søndagsdessert. Det nemmeste er...
• Citronfromage der bare smagerDet er svært at slå den klassiske citronfromage, der er elsket for sin sødme og friskhed....
• HindbærfromageHindbærfromage er helt uimodståeligt og en virkelig fin enkel dessert! Luftigt, sødmefyldt...
• BlommeparfaitEn parfait er en slags is og kan laves med mange ingredienser. Den mest simple er en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
79330-12-2011 12:37:05 majbtorb@3mail.dk
Prøv at lave den med rødvin! Det smager virkeligt godt!

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os