Logo

Hvidvinssorbet - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 dl hvidvin
3 dl vand

2 tsk sødemiddel
2 æggehvider
300 g vindruer
 
Bland hvidvin, vand og sødemiddel og stil i fryseren. Rør af og til i isen.
Pisk æggehviderne stive.
Når isen er grødet, vendes æggehviderne i.
Fryses endnu 2 timer.
Serveres med 75 g halverede vindruer pr. person.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Triade fra konditorietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt ost i filodej med timianEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerfromage med appelsin og abrikosDesserten er en let ymerfromage toppet med bløde abrikoser og sprøde nødder
• Triade fra konditorietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!