Logo

Hvidvinssorbet - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 dl hvidvin
3 dl vand

2 tsk sødemiddel
2 æggehvider
300 g vindruer
 
Bland hvidvin, vand og sødemiddel og stil i fryseren. Rør af og til i isen.
Pisk æggehviderne stive.
Når isen er grødet, vendes æggehviderne i.
Fryses endnu 2 timer.
Serveres med 75 g halverede vindruer pr. person.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hytteost med frugt og honningEn sund og frisk dessert med frisk frugt. Brug de frugter du har i huset - ananas og...
• Williamspære svøbt i smørdej samt abricoskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og rabarber med krymmeldejJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt, prøv denne skønne opskrift på dessert...
• Hytteost med frugt og honningEn sund og frisk dessert med frisk frugt. Brug de frugter du har i huset - ananas og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!