Logo

Hybenparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g rensede hyben
2 1/2 dl vand
2 spsk citronsaft
2 spsk honning
100 g sukker
1 stang vanilje
4 pasteuriserede æggeblommer
5 dl fløde
Tilbehør: brombær
 
Kom de rensede, skyllede hyben i en gryde med vand, citronsaft, honning, sukker og den flækkede vaniljestang.
Lad det simre ca. 20 min., indtil frugterne er helt møre.
Tag vaniljestangen op og blend resten til en tyk puré.
Hæld det tilbage i gryden og pisk æggeblommerne i.
Pisk over svag varme, til cremen bliver tyk.
Hæld den over i en skål og lad den afkøle.
Pisk fløden til skum og vend den i den afkølede hybencreme.
Fyld det i en form, som stilles i fryseren 3-4 timer.
Vend isen ud af formen og server den med brombær vendt i en kraftig sukkerlage (1 dl sukker og 1 1/2 vand kogt igennem).
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TiramisuTiramisu er en klassisk italiensk dessert, der består af en mascarponecreme lagt i lag med...
• TiramisuTiramisu er en klassisk italiensk dessert, der består af en mascarponecreme lagt i lag med...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os