Logo

Hybenparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g rensede hyben
2 1/2 dl vand
2 spsk citronsaft
2 spsk honning
100 g sukker
1 stang vanilje
4 pasteuriserede æggeblommer
5 dl fløde
Tilbehør: brombær
 
Kom de rensede, skyllede hyben i en gryde med vand, citronsaft, honning, sukker og den flækkede vaniljestang.
Lad det simre ca. 20 min., indtil frugterne er helt møre.
Tag vaniljestangen op og blend resten til en tyk puré.
Hæld det tilbage i gryden og pisk æggeblommerne i.
Pisk over svag varme, til cremen bliver tyk.
Hæld den over i en skål og lad den afkøle.
Pisk fløden til skum og vend den i den afkølede hybencreme.
Fyld det i en form, som stilles i fryseren 3-4 timer.
Vend isen ud af formen og server den med brombær vendt i en kraftig sukkerlage (1 dl sukker og 1 1/2 vand kogt igennem).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Romtopf - RumtopfSyltetøjet smager dejligt i desserter, og som tilbehør til flødeis
• Frugttærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Soufflé au Vieux CalvadosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RomtopfLav din egen skønne romtopf - det er NU du skal i gang! En romtopf er en dessert, der...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os