Logo

Hybentrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g rensede hyben
2 1/2 dl vand
1/2 stang vanilje
100 g sukker
1 spsk citronsaft
1 dl cremefraiche 38%
1 dl piskefløde
16-20 ghiottini (italienske mandelsmåkager) eller makroner
 
Kom de rensede, skyllede hyben i en gryde med vand og den flækkede vaniljestang. Lad det simre ca. 20 min., til frugterne er helt møre.
Tilsæt sukker og citronsaft og lad det koge et par min.
Si lagen over i en ren gryde og kog den ind til en tyk sirup.
Vend frugterne i siruppen og lad det afkøle.
Bland cremefraiche og piskefløde og pisk det til skum.
Læg groftknuste kager, hyben og creme lagvis i dessertglas og server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CitrontærteEr du også tosset med citrus i desserter – det syrlige og det søde i en perfekt aromatisk...
• Pærer - go!En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk æblepie i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitrontærteEr du også tosset med citrus i desserter – det syrlige og det søde i en perfekt aromatisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!