Logo

Hybentrifli 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250-300 g rensede hybenskaller
2 1/2-3 dl vand
lidt sukker
2 dl fløde
100 g let knuste makroner
 
Kog de rensede hyben ca. 20 min. i vand.
Kør det hele i foodprocessor og driv derefter massen igennem en grov si. Smag pureen til med sukker.
Anret den afkølede pure sammen med makroner og flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolademousse, klassisk franskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Passionsmousse lagt sammen med sprøde bundeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Culotte og grøn kartoffelsalat + Marcipan muffins En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokolademoussetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!