Logo

Hybentrifli 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250-300 g rensede hybenskaller
2 ½-3 dl vand
lidt sukker
2 dl fløde
100 g let knuste makroner
 
Kog de rensede hyben ca. 20 min. i vand.
Kør det hele i foodprocessor og driv derefter massen igennem en grov si. Smag pureen til med sukker.
Anret den afkølede pure sammen med makroner og flødeskum.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?