Logo

Hyldeblomst is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 stk æggeblommer
150 g sukker
1 dl hyldeblomst konc.
5 dl piskefløde
Lidt vanilje

Til isen kommes æggeblommer, sukker og vanilje i en skål og piskes til det bliver tykt og luftigt.
Tilsæt fløde samt 1 dl hyldeblomst konc.
Hæld ismassen i en ismaskine og kør i ca 35 min.
Kom den halvfrosne ismasse i en form, stil den i fryseren og lad den fryse mindst 4 timer.
Før isen skal serveres, sættes den først i køleskabet i 30 min og dernæst i 5-10 min i stuetemperatur.
Vend den ud på et fad og pynt den.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her