Logo

Hyldeblomst is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 stk æggeblommer
150 g sukker
1 dl hyldeblomst konc.
5 dl piskefløde
Lidt vanilje

Til isen kommes æggeblommer, sukker og vanilje i en skål og piskes til det bliver tykt og luftigt.
Tilsæt fløde samt 1 dl hyldeblomst konc.
Hæld ismassen i en ismaskine og kør i ca 35 min.
Kom den halvfrosne ismasse i en form, stil den i fryseren og lad den fryse mindst 4 timer.
Før isen skal serveres, sættes den først i køleskabet i 30 min og dernæst i 5-10 min i stuetemperatur.
Vend den ud på et fad og pynt den.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mango med kiwiServer denne læskende dessert efter en fyldig hovedret
• Brombærsorbet 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørk chokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango med kiwiServer denne læskende dessert efter en fyldig hovedret
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!