Logo

Hyldeblomst-beignets

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
10 klaser hyldeblomster
lidt kanel
mørk farin eller honning
1 kop hvedemel
2 æg
lidt mælk
salt
olie til friturestegning

Blomsterne vaskes og tørres forsigtigt og drysses med lidt kanel.
Lad bare stilkene blive siddende. Lav en dej af æg, hvedemel, salt og lidt
mælk. Dyp blomsterne forsigtigt i dejen, og frituresteg dem til de er
sprøde og lysebrune. Lad dem dryppe af på fed tsugende papir. Drys med
sukker eller spis dem, mens de er varme, med flødeskum eller kvark.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her