Logo

Hyldeblomst-beignets

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 klaser hyldeblomster
lidt kanel
mørk farin eller honning
1 kop hvedemel
2 æg
lidt mælk
salt
olie til friturestegning

Blomsterne vaskes og tørres forsigtigt og drysses med lidt kanel.
Lad bare stilkene blive siddende. Lav en dej af æg, hvedemel, salt og lidt
mælk. Dyp blomsterne forsigtigt i dejen, og frituresteg dem til de er
sprøde og lysebrune. Lad dem dryppe af på fed tsugende papir. Drys med
sukker eller spis dem, mens de er varme, med flødeskum eller kvark.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Icecream lambadaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurt- og jordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friske ferskner fyldt med makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!