Logo

Hybenis - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rensede hyben
1½ dl vand
2 æg, delte i blommer og hvider
2 tsk sødemiddel
saft af 1 citron
½ dl piskefløde
Pynt: Syltede hyben
 
Hybenskallerne koges møre.
Æggeblommer, sødemiddel og citronsaft røres sammen.
Blandes i hybenmosen.
Blandingen sættes i fryseren.
Når den er grødet, vendes flødeskum og stiftpiskede hvider i.

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her