Logo

Hyldeblomst­sorbet med jordbær og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bring 2 1/2 dl hvidvin i kog med 1 dl mineralvand, 1 dl mousserende vin og 1 dl sukker. Tilsæt 30 hyldeblomster uden stilke, afkøl og lad det stå i nogle dage.
Si blomsterne fra og frys væsken.
 
Servering:
Afkøl glas eller portionsskåle;
skræl 1 mango, og skær den i tern og halver 1 l jordbær.
Tag sorbeten ud af fryseren og blend den, til den er luftig.
Læg frugterne i glassene, hæld mousserende vin eller Sprite på og læg sorbeten ovenpå med en ske.
Pynt med hyldeblomster.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friturestegte æbler i øldejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Schiuma di liquirizia di Calabria con salsa di anice di badianaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GløggpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FromageOldemors klassiske citronfromage, eller en af de nyere varianter med Baileys, kaffe eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!