Logo

Hyldeblomst­sorbet med jordbær og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bring 2 ½ dl hvidvin i kog med 1 dl mineralvand, 1 dl mousserende vin og 1 dl sukker. Tilsæt 30 hyldeblomster uden stilke, afkøl og lad det stå i nogle dage.
Si blomsterne fra og frys væsken.
 
Servering:
Afkøl glas eller portionsskåle;
skræl 1 mango, og skær den i tern og halver 1 l jordbær.
Tag sorbeten ud af fryseren og blend den, til den er luftig.
Læg frugterne i glassene, hæld mousserende vin eller Sprite på og læg sorbeten ovenpå med en ske.
Pynt med hyldeblomster.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her