Logo

Hyldeblomstsorbet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
¼ l. hyldeblomstsaft
3-4 æggehvider, stivpiskede
2-3 spsk honning eller flormelis

Vi anvender en ismaskine, hvor hyldeblomstsaften hældes i først, og starter på nedkøling mens hviderne piskes stive til skum sammen med sukker eller honning. (vi bruger food-processor).
Hviderne tilsættes og røres indtil massen en flødeskumsagtig.
Massen hældes i en beholder der sættes i fryser.
Sorbeten er bedst hvis den serveres umiddelbart efter den er taget ud af fryser - fx. sammen med norske vafler eller pandekager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her