Logo

Hyldeblomstsorbet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 l. hyldeblomstsaft
3-4 æggehvider, stivpiskede
2-3 spsk honning eller flormelis

Vi anvender en ismaskine, hvor hyldeblomstsaften hældes i først, og starter på nedkøling mens hviderne piskes stive til skum sammen med sukker eller honning. (vi bruger food-processor).
Hviderne tilsættes og røres indtil massen en flødeskumsagtig.
Massen hældes i en beholder der sættes i fryser.
Sorbeten er bedst hvis den serveres umiddelbart efter den er taget ud af fryser - fx. sammen med norske vafler eller pandekager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage fra LøkkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærgrød med flødeDesserten er en klassisk stikkelsbærgrød, der netop nu kan laves af friske grønne eller...
• Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os