Logo

Hyldeblomstsorbet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 l. hyldeblomstsaft
3-4 æggehvider, stivpiskede
2-3 spsk honning eller flormelis

Vi anvender en ismaskine, hvor hyldeblomstsaften hældes i først, og starter på nedkøling mens hviderne piskes stive til skum sammen med sukker eller honning. (vi bruger food-processor).
Hviderne tilsættes og røres indtil massen en flødeskumsagtig.
Massen hældes i en beholder der sættes i fryser.
Sorbeten er bedst hvis den serveres umiddelbart efter den er taget ud af fryser - fx. sammen med norske vafler eller pandekager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med is og syltetøjTynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet...
• CrannachanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PåskedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med is og syltetøjTynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os