Logo

Hyldeblomstfritter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
20 hyldeblomstklaser
olie til stegning
Dej:
125 g hvedemel
salt 2 tsk sukker
2 tsk solsikkeolie
1 ½ dl varmt vand
1 pisket past. æggehvide
1 citron
 
Rør ingredienserne til dejen sammen.
Pisk hviden og vend den i dejen.
Dyp blomsterklaser i dejen og steg dem i olie tag op med sigten og
læg dem på køkkenrulle drys med sukker og giv citronbåde til.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?