Logo

Hyldeblomstfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
4 spsk sukker
6 skive husblas
2 dl hyldeblomstsaft
2 ½ dl piskefløde
 
Pynt:
flødeskum
chokolade revet
 
Ægblommerne piskes med sukkeret, til de er lyse og skummende.

Husblassen udblødes i koldt vand 10 minutter.
Smeltes over vandbad og blandes med hyldeblomstsaften.
Denne blanding vendes i æggesnapsen.
Fløden piskes til skum og vendes i.
Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i.
Pyntes med flødeskum og evt. revet chokolade.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?