Logo

Hyldeblomstfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æg
4 spsk sukker
6 skive husblas
2 dl hyldeblomstsaft
2 1/2 dl piskefløde
 
Pynt:
flødeskum
chokolade revet
 
Ægblommerne piskes med sukkeret, til de er lyse og skummende.

Husblassen udblødes i koldt vand 10 minutter.
Smeltes over vandbad og blandes med hyldeblomstsaften.
Denne blanding vendes i æggesnapsen.
Fløden piskes til skum og vendes i.
Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i.
Pyntes med flødeskum og evt. revet chokolade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
• Marcipankage med bærDesserten er en saftig kage med topping af flødeostecreme og friske sommerbær
• Bûche de nöelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os