Logo

Hyldeblomstparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
3 dl piskefløde
3 dl ufortyndet hyldeblomstsaft
1 tsk vaniljesukker
 
Garnering:
1 dl piskefløde
1/2-1 l jordbær
ristede mandelflager eller reven chokolade
 
Rør æggeblommer, fløde, hyldeblomstsaft og vaniljesukker sammen.
Frys massen et par timer, til den er blevet hård.
Rør i den hver halve time i begyndelsen af indfrysningen.
Frys den derefter ned i 6 portionsforme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Agen sveske-armagnac isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærgufEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyttebærris - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt ananasrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!