Logo

Hyldeblomstparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
3 dl piskefløde
3 dl ufortyndet hyldeblomstsaft
1 tsk vaniljesukker
 
Garnering:
1 dl piskefløde
½-1 l jordbær
ristede mandelflager eller reven chokolade
 
Rør æggeblommer, fløde, hyldeblomstsaft og vaniljesukker sammen.
Frys massen et par timer, til den er blevet hård.
Rør i den hver halve time i begyndelsen af indfrysningen.
Frys den derefter ned i 6 portionsforme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her