Logo

Indbagt pære i pandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 pære (Clara Fries/ grev Molkte)
1 stang vanilje
4 dl vand
½ citron
200 g rørsukker
50 g nougat
50 g marcipan
4 pandekager
1 porre

Pærerne skrælles og kernehus trækkes ud fra bunden af.
Vand, sukker , citron og vanilje sættes over og koge op, og når sukkeret er opløst, tilsættes pærerne, der lige står i lagen uden at koge ca 12 minutter.
Derefter sættes det hele koldt, til lagen er afkølet.
( denne fremgangsmåde kan variere lidt i forhold til pærens modenhed.
Hård pære længere tid/moden pære mindre tid.)
Pærerne tages op, og overskydende lage tørres af.
Kernehuset stoppes ud med nougat, og bunden lukkes af med marcipan.
En smule af lagen fra pærerne koges op og heri pochers tynde lange strimler af porre, der lige koges næsten møre i lagen.
Pandekagen trækkes omkring pæren og lukkes med porrebåndet.
Pæren sættes på bagepapir eller smurt plade og bages i ovnen, ved 185°C i ca 20 min til pandekagen er sprød.
Serveres med friske brombær eller syltede kirsebær.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?