Logo

Indbagt pære i pandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 pære (Clara Fries/ grev Molkte)
1 stang vanilje
4 dl vand
1/2 citron
200 g rørsukker
50 g nougat
50 g marcipan
4 pandekager
1 porre

Pærerne skrælles og kernehus trækkes ud fra bunden af.
Vand, sukker , citron og vanilje sættes over og koge op, og når sukkeret er opløst, tilsættes pærerne, der lige står i lagen uden at koge ca 12 minutter.
Derefter sættes det hele koldt, til lagen er afkølet.
( denne fremgangsmåde kan variere lidt i forhold til pærens modenhed.
Hård pære længere tid/moden pære mindre tid.)
Pærerne tages op, og overskydende lage tørres af.
Kernehuset stoppes ud med nougat, og bunden lukkes af med marcipan.
En smule af lagen fra pærerne koges op og heri pochers tynde lange strimler af porre, der lige koges næsten møre i lagen.
Pandekagen trækkes omkring pæren og lukkes med porrebåndet.
Pæren sættes på bagepapir eller smurt plade og bages i ovnen, ved 185°C i ca 20 min til pandekagen er sprød.
Serveres med friske brombær eller syltede kirsebær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler, kogteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelbrød med rabarberArme riddere med syltetøj, er der mange der kender fra deres barndom. Dette er en dejlig...
• Ananas- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler, kogteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os