Logo

Indbagt parfait med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
40 g flormelis
2 æggeblommer
2 dl fløde
150 g frugt
 
Marengs:
125 g sukker
2 æggehvider
 
Æggehviderne piskes næsten stive.
Tilsæt sukkeret og pisk videre i ca. 8 min., til de er helt stive.
Smør lidt af marengsmassen ud til to bunde og bag dem i ovn ved 100°C i ca. 45 min.
Flormelis og æggeblommer piskes luftig, og den piskede fløde vendes i.
Tilsæt eventuelt smag efter eget valg.
Fordel cremen i små forme og læg et marengslåg i bunden og sæt dem i
fryseren i fem timer.
De tages derefter ud af formene, og resten af marengsmassen fordeles over dem.
Sættes i forvarmet ovn ved 200°C i 4 min.
Server straks.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?