Logo

Indbagt parfait med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
40 g flormelis
2 æggeblommer
2 dl fløde
150 g frugt
 
Marengs:
125 g sukker
2 æggehvider
 
Æggehviderne piskes næsten stive.
Tilsæt sukkeret og pisk videre i ca. 8 min., til de er helt stive.
Smør lidt af marengsmassen ud til to bunde og bag dem i ovn ved 100°C i ca. 45 min.
Flormelis og æggeblommer piskes luftig, og den piskede fløde vendes i.
Tilsæt eventuelt smag efter eget valg.
Fordel cremen i små forme og læg et marengslåg i bunden og sæt dem i
fryseren i fem timer.
De tages derefter ud af formene, og resten af marengsmassen fordeles over dem.
Sættes i forvarmet ovn ved 200°C i 4 min.
Server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ribsskum med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med Baileys og kaffeFindes der noget bedre end en god gammeldags fromage til dessert? Hvad enten det er...
• SensommerblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ribsskum med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os