Logo

Indbagte æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
150 g hvedemel
50 g sukker
1 æggeblomme
4 mellemstore æbler
rå marcipan
hakkede mandler
Pensling: Æg
 
Findel smørret i melet og bland sukker i.
Saml dejen med æggeblommen.
Skræl æblerne og fjern kernehuset med en udstikker.
Fyld hullet med rå marcipan og hakkede mandler.
Rul dejen ud til en plade og beklæd hvert æble med dejen.
Pynt med dejrester.
Pensl med sammenpisket æg og bag æblerne ved 200ºC i 10-12 min.
Serveres med koldt flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kærnemælkskoldskål med vaniljecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Belgisk risbudding Denne opskift stammer, som navnet antyder, fra Belgien hvor den er kendt som rijspap. I...
• Marengshjerter med vanilleis og hindbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælkskoldskål med jordbærNyd en forfriskende kærnemælkskoldskål med skiver af søde jordbær
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os