Logo

Indbagte æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
150 g hvedemel
50 g sukker
1 æggeblomme
4 mellemstore æbler
rå marcipan
hakkede mandler
Pensling: Æg
 
Findel smørret i melet og bland sukker i.
Saml dejen med æggeblommen.
Skræl æblerne og fjern kernehuset med en udstikker.
Fyld hullet med rå marcipan og hakkede mandler.
Rul dejen ud til en plade og beklæd hvert æble med dejen.
Pynt med dejrester.
Pensl med sammenpisket æg og bag æblerne ved 200ºC i 10-12 min.
Serveres med koldt flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her