Logo

Ingefærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 "knuder" syltede ingefær
10 stk syltede cocktailbær
2 spsk cognac
3 æg
50 g sukker
1 spsk ingefærsirup fra de syltede ingefær
3 dl piskefløde

Skær ingefæren i skiver på størrelse med en fingernegl.
Halvér cocktailbærene og læg dem i en skål sammen med ingefæren.
Overhældes med cognac. Lad det stå og trække.
Del æggene og sæt hviderne til side.
Blommerne hældes i en skål sammen med sukker og ingefærsirup.
Hæld fløden i en anden skål.
Pisk hviderne så de er stive. Pisk herefter fløden indtil den er tyk.
Pisk til sidst æggeblommerne og sukker indtil tyk let og creamet.
Bland forsigtig den piskede fløde i ægge-sukkerblandingen.
Vend til sidst æggehviderne i blandingen.
Hældes i en plast- eller metalskål og sættes i fryser, indtil det er begyndt at stivne. Bland nu ingefær-cocktailbær-cognac blandingen i og fortsæt nedfrysningen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her