Logo

Is, hjemmelavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Denne hjemmelavede lækre is vil dine gæster lovprise.

4 æggeblommer
50 g sukker
3/4 liter piskefløde
75 g valnødder
100 mørk chokolade
Dajm chokolade efter smag
100 g groft revet marcipan
Cocktailbær og rosiner kan tilsættes efter behag

Æggene piskes luftige med sukkeret. Nødder, chokolade m.v. hakkes groft.
Marcipan rives groft, nemmest hvis marcipanen fryses 1 times tid først.
Fløden piskes stiv, og vendes i æggemassen.
Hakket chokolade, nødder m.v. samt marcipanen vendes meget forsigtigt i isen, der sættes i fryseren.
Der skal ikke røres i ismassen under frysning. Kan evt. serveres med lun jordbærsauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommekage med mandel-smuldredejEn blommekage er rigtig lækker når det er sæson for danske blommer fra juli til oktober....
• Marineret mørbrad + JordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cassata - isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommekage med mandel-smuldredejEn blommekage er rigtig lækker når det er sæson for danske blommer fra juli til oktober....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os