Logo

Is, hjemmelavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Denne hjemmelavede lækre is vil dine gæster lovprise.

4 æggeblommer
50 g sukker
3/4 liter piskefløde
75 g valnødder
100 mørk chokolade
Dajm chokolade efter smag
100 g groft revet marcipan
Cocktailbær og rosiner kan tilsættes efter behag

Æggene piskes luftige med sukkeret. Nødder, chokolade m.v. hakkes groft.
Marcipan rives groft, nemmest hvis marcipanen fryses 1 times tid først.
Fløden piskes stiv, og vendes i æggemassen.
Hakket chokolade, nødder m.v. samt marcipanen vendes meget forsigtigt i isen, der sættes i fryseren.
Der skal ikke røres i ismassen under frysning. Kan evt. serveres med lun jordbærsauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagt frugt med limeskumBagt frugt er skræddersyet til familier med børn
• Lun æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærbrùlée med hindbærFælles for alle desserter af brùlée-typen er den karamelliserede, sprøde overflade; i...
• Bagt frugt med limeskumBagt frugt er skræddersyet til familier med børn
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os