Logo

Is surprise med melonsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lagkagebund
1/2 l. vaniljeis
200 g hindbær eller jordbær

Marengs:
3 æggehvider
4 spsk sukker

Melon salat:
1 netmelon
50 g mandler
Lidt smør
1/2 dl Cointreau.

Mandlerne hakkes groft og steges i lidt smør på en varm pande.
Melonen skrælles og skæres i terninger.
Melon og mandler blandes, og Cointreau hældes over.
Trækker i køleskabet mindst 1 time.
Isen skæres i skiver, som fordeles på lagkagebunden et stykke fra kanten.
Isen dækkes med bær.
Æggehviderne piskes meget stive, og sukkeret vendes i.
Is og bær dækkes med marengsmassen.
Der må ikke være nogen huller ind til is/bær.
Desserten bages midt i ovnen ved 250°C i 6 - 7 minutter (ovnen skal have den rette temperatur fra starten), indtil marengsen er gylden.
Serveres straks med melonsalaten til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sherry-fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grapefrugt AlaskaGrillet grapefrugt dækket med let, luftig marengs er den ideelle dessert efter en krydret...
• Sveskebudding med citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SherryfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os