Logo

Is surprise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lagkagebund
1 l. is (din favoritis kan også bruges!)
3-4 æggehvider
1-1/2 dl sukker
evt. frugt (frosne hindbær eller jordbær er rigtig godt)

Æggehviderne piskes meget stive, tilsæt derefter sukker.
Læg lagkagebunden på et ovnfast fad. Skær isen i små stykker, læg stykkerne på lagkagebunden i et "bjerg".
Jævn derefter marengsen udover isen. Det er meget vigtigt at marengsen dækker isen ALLE steder.

Tips: evt. frugt lægges sammen med isen, inden marengsen.

Desserten bages midt i ovnen ved 250°C i 6-7 minutter (ovnen skal have den rette temperatur fra starten), indtil marengsen er gylden.
Serveres straks!!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinsneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksemousse af ØstersølaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blomme- og rødvinssorbet med rosinsauceHer er en opskrift på en sorbet med blomme og rødvin. Hertil serveres en rosinsauce....
• AppelsinsneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os