Logo

Is med brombær og Pernod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ dl sukker
1 ½ spsk Maizena
4 dl sødmælk
150-200 g moste brombær, frosne optøede er ok
Pernod
 
Bland sukker og Maizena til der ikke længere er klumper.
Pisk mælken i og bring det i kog under omrøring, kog igennem et par min.
Lad blandingen køle af til stuetemperatur.
Vend brombærmos i og smag til med Pernod, men pas på, det kan hurtigt blive for meget.
Frys i ismaskine eller i fryser under jævnlig gennempiskning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her