Logo

Is med brombærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l vaniljeis med chokoladestykker eller nougat

300 g brombær
100 g sukker
1 spsk Grand Marnier eller appelsinsaft

Kog brombær og sukker sammen i en gryde.
Pres det igennem en sigte.
Smag til med Grand Marnier eller appelsinsaft.
Kugl isen op på desserttallerkener.
Servér brombærsaucen til isen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RababerkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskenis med hindbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande med abrikossauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RababerkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os