Logo

Is med brombærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 l vaniljeis med chokoladestykker eller nougat

300 g brombær
100 g sukker
1 spsk Grand Marnier eller appelsinsaft

Kog brombær og sukker sammen i en gryde.
Pres det igennem en sigte.
Smag til med Grand Marnier eller appelsinsaft.
Kugl isen op på desserttallerkener.
Servér brombærsaucen til isen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her