Logo

Is med chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 20 min.
(4 personer)

½ liter vaniljeis
1 appelsin
evt. appelsinlikør
hakkede nøddekerner Chokoladesauce:
100 g mørk chokolade
2 dl fløde

Begynd med chokoladesaucen:
Smelt chokoladen med fløden.
Skræl appelsinen og del den i små stykker.
Kom appelsinstykkerne i portionsglas og hæld evt. lidt likør over.
Kom isen herpå og hæld den varme chokoladesauce over.
Drys med hakkede nøddekerner.
Server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vaniljesouffle med bærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Iscreme med kvark - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage à la SiggaardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vaniljesouffle med bærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!