Logo

Is med Daim

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5-6 æg
½ l. piskefløde
2 Daim
1 ¾ dl sukker

Hviderne piskes, blommerne røres med sukker
fløden piskes og Daim skæres i små stykker
æggesnapsen og flødeskummet blandes og fyldet røres i
til sidst vendes de stift piskede hvider i
Sæt det i fryseren i 3-4 timer og rør flere gange i isen under indfrysning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødløgsrelish med rabarberUdenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer
• Fyldt brieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte blommer med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødløgsrelish med rabarberUdenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!