Logo

Is med Daim

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5-6 æg
1/2 l. piskefløde
2 Daim
1 3/4 dl sukker

Hviderne piskes, blommerne røres med sukker
fløden piskes og Daim skæres i små stykker
æggesnapsen og flødeskummet blandes og fyldet røres i
til sidst vendes de stift piskede hvider i
Sæt det i fryseren i 3-4 timer og rør flere gange i isen under indfrysning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Souffle NougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Heidis pæretærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Treecake med æblekompot og sorbet med Muscato d'AstiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Soufflé fra SalzburgDenne luftige, porøse og friske efterret fra Østrig passer fint efter en let hovedret og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os