Logo

Is-mousse med Cointreau

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 10 personer:
4 æg
100 g flormelis
25 g gelatine (12 1/2 blad)
2 dl Cointreau
8 dl piskefløde
100 g hakket chokolade
til dekoration: pebermyntechokoladepastiller, friske jordbær eller vindruer

Pisk æggene kraftigt med flormelis til blandingen er let og luftig. Udblød gelatinen i lidt koldt vand, hæld vandet fra og tilsæt Cointreau. Kom det i en kasserolle og smelt gelatinen over svag varme. Rør den flydende gelatine i æggeblandingen. Tilsæt derpå den grofthakkede chokolade og fløden, som er pisket til skum.
Hæld blandingen i en souffle-skål og stil den i fryseren. Når den er halvfrossen, er den klar til servering. Dekorer ovenpå med pebermyntechokoladepastiller og fx. friske jordbær eller små klaser af vindruer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saftfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage med stoutcremeÆblekage er en supernem dessert, som altid vækker begejstring hos både store og små. Anret...
• Stikkelsbærmousse i chokoladeskallerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saftfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os