Logo

Islandsk æbledessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
60 g smør
4 dl rasp
4 spsk sukker
350 g æblemos
100 g tyttebær
1 1/2 dl piskefløde

Smelt smørret. Hæld rasp og sukker på, og lad det gyldne under stadig omrøring. Afkøl det. Læg æblemos, rasp og tyttebær lagvis i en glasskål. Pisk fløden stiv og server den til æbledesserten.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AnanaschipsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål - diabetiker 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan "pizza" med honningflødeSjov dessert hvor butterdej bruges som en slags pizzabund, hvorpå der kommer banan og...
• AnanaschipsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os