Logo

Islandsk æbledessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g smør
4 dl rasp
4 spsk sukker
350 g æblemos
100 g tyttebær
1 ½ dl piskefløde

Smelt smørret. Hæld rasp og sukker på, og lad det gyldne under stadig omrøring. Afkøl det. Læg æblemos, rasp og tyttebær lagvis i en glasskål. Pisk fløden stiv og server den til æbledesserten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her