Logo

Islandsk lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bund:
4 æggehvider
120 g sukker
150 g kokosmel

Creme:
4 æggeblommer
80 g flormelis
80 g smør el. margarine
100 g chokolade

Bunden:
hviderne piskes stive, sukker og kokos kommes i.
Bages ved 170ºC. 1 time

Cremen:
Sukker melis og æggeblommer piskes, smeltet chokolade tilsættes. stilles koldt og pyntes med fløde
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Engelsk frugtdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertrifli - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegt ananas med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk plumbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os