Logo

Ismousse med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
3 dl creme de menthe
lidt reven citronskal
10 g gelatine (5 blade)
3 dl piskefløde
4 æggehvider
 
Til dekoration:
flødeskum
fersken eller jordbær
 
Æggeblommer og Creme de Menthe piskes kraftigt, til det er hvidt.
Tilsæt reven citronskal.
Udblød gelatinen i lidt koldt vand.
Hæld næsten alt vandet fra og smelt gelatinen over svag varme.
Kom gelatinen i æggeblandingen.
Pisk fløden stiv og vend flødeskummet i blandingen.
Pisk æggehviderne stive og vend også dem forsigtigt i.
Fyld moussen i portionsglas og stil dem i fryseren.
Moussen serveres, når den er halvfrossen, den må endelig ikke være for stiv.
Tilbehør:
Dekoreres med en roset af flødeskum, små stykker af fersken eller halve jordbær og et grønt, friskt eller kandiseret mynteblad.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner, ovnbagteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risklatter med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os