Logo

Is-mousse med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 10 personer:
4 æggeblommer
3 dl Creme de Menthe
lidt reven citronskal
10 g gelatine (5 blade)
3 dl piskefløde
4 æggehvider
til dekoration: flødeskum, fersken eller jordbær

Æggeblommer og Creme de Menthe piskes kraftigt, til det er hvidt. Tilsæt reven citronskal. Udblød gelatinen i lidt koldt vand. Hæld næsten alt vandet fra og smelt gelatinen over svag varme. Kom gelatinen i æggeblandingen. Pisk fløden stiv og vend flødeskummet i blandingen. Pisk æggehviderne stive og vend også dem forsigtigt i. Fyld moussen i portionsglas og stil dem i fryseren. Moussen serveres, når den er halvfrossen, den må endelig ikke være for stiv.
Hver portion kan dekoreres ovenpå med en roset af flødeskum, små stykker af fersken eller halve jordbær og et grønt, friskt eller kandiseret mynteblad.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærspid med karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk frugtsalat (Macedonia di frutta)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os