Logo

Is-roulade med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
125 g sukker
1 spsk koldt vand
50 g hvedemel
50 g kartoffelmel
½ tsk hjortetaksalt
 
Fyld:
¾-1 liter blød vanilje- eller nougatis
200 g friske eller frosne let optøede hindbær
 
Pynt og servering: Sigtet flormelis og friske bær
 

Pisk æg og sukker tykt, pisk vandet i.
Bland hvede- og kartoffelmel med hjortelaksalt, sigt og vend blandingen i dejen.
Smør rouladeformen, bred dejen i og bag rouladen ved 200ºC, i 15 min.
Vend formen over på et stykke sukkerdrysset bagepapir, og lad
rouladebunden stå, til den er afkølet.
Rul rouladebunden let sammen med papiret.
Rul den ud igen, læg og smør isen - som ikke må være for hård- i et
jævnt lag over ¾ af kagebunden.
Drys hindbærrene på og rul dejen fast sammen på den brede led til en
tyk roulade, der pakkes i plastpose og lægges i fryseren mindst 4 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her