Logo

Isroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Nøddebund:
100 g valnøddekerner
100 g hasselnøddekerner
100 g sukker
4 æggehvider
100 g sukker
1 portion orange-chokoladeis
 

Kør nødder og sukker i foodprocessoren til indholdet er næsten som hvedemel.
Pisk hviderne meget stive og vend sukker og nøddesukker i.
Beklæd en bradepande, 25x35, med bagepapir.
Smør papiret godt med dulle og hæld dejen i.
Bag bunden i ca. 35 min. ved 160ºC.
Drys sukker på et ark bagepapir og vend den bagte bund ud på papiret.
Papiret løsnes fra den afkølede nøddebund.
Isen stilles i køleskabet, til den kan skæres i skiver.
Bundens underside dækkes med skiver af is og rulles tæt sammen ved
hjælp af bagepapir.
Pak rouladen ind i bagepapiret, læg den i en frostpose og frys den ned.
Når den tages ud af fryseren lægges den i køleskabet en halv timers tid, før den skæres i skiver.
Server med jordbærsauce til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
• Friske figner med mandel og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os