Logo

Is-soufflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 10 personer:

200 g syltede kirsebær uden saft
1/2 dl Kirsch
1/4 portion vanilje-parfait (se opskrift: Grundopskrift på Vanille-parfait)
1 tsk kaffepulver
til dekoration: piskefløde, Cherry Brandy, chokolade
tilbehør (evt.): hindbærpure bisquit eller makronkonfekt

Til denne dessert skal De bruge en souffle-skål (ca. 15 cm. i diameter), hvis kant er gjort 6-8 cm højere ved hjælp af stift karton og tape.

Hak kirsebærrene groft og over hæld dem med Kirsch. Lad dem marinere heri et par timer.
Fremstil den angivne portion vanilje-parfait. Men tilsæt kaffepulver og de grofthakkede, marinerede kirsebær inden flødeskummen vendes i. Hæld parfait-blandingen op i souffleskålen, der er klargjort som angivet. Stil skålen i fryseren.
Pisk fløden til skum og til smag den med Cherry Brandy.
Når isen er frosset fjernes kartonen. Isen vil da stå op over formen som en souffle. Læg et lag flødeskum på overfladen og stryg det med en paletkniv op som en kuppel. Drys til sidst lidt reven chokolade henover flødeskummet. Server evt. en kold hindbærpure og bisquit eller makronkonfekt til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Panna cotta med bøgebladssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Créme brulee med jordbærsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med råcreme og makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med blåbærsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os