Logo

Isstænger med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 stænger

1 l fløde is
100 g hasselnødder
30 makroner
1/4 l piskefløde
2 spsk caramel sauce
Lidt margarine til stegning

Hak nødderne, og knus makronerne (i en pose ned en kage rulle) rist nødderne og makronerne i en gryde (helst en rustfri stål da det meget nemt brænder på) i lidt margarine. Tag isen ud af fryseren og skær den i 6 skiver og del hver skive i 2 så du får 12 stænger. Rul stængerne i makron/nødde blandingen, og kom dem i en bakke hæld resten af blandingen over, og sæt dem i fryseren. Ved servering pisk fløden til skum og bland caramel saucen i. Isen tages ud af fryseren umiddelbart før servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbæris med kiwi sauceKiwi var stor i 80'erne, men siden har den lille grønne frugt med de mange C-vitaminer...
• Tærte med citronmarengs og vaniljesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Irsk whisky-trifliDesserten er for voksne: en cremet trifli med ladyfingers, kaffe og whisky
• Hindbæris på nøddebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os