Logo

Isstænger med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
12 stænger

1 l fløde is
100 g hasselnødder
30 makroner
¼ l piskefløde
2 spsk caramel sauce
Lidt margarine til stegning

Hak nødderne, og knus makronerne (i en pose ned en kage rulle) rist nødderne og makronerne i en gryde (helst en rustfri stål da det meget nemt brænder på) i lidt margarine. Tag isen ud af fryseren og skær den i 6 skiver og del hver skive i 2 så du får 12 stænger. Rul stængerne i makron/nødde blandingen, og kom dem i en bakke hæld resten af blandingen over, og sæt dem i fryseren. Ved servering pisk fløden til skum og bland caramel saucen i. Isen tages ud af fryseren umiddelbart før servering.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?