Logo

Italiens Cassata-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
dej:
3 æg
150 g sukker
75 g hvedemel

parfait:
3 dl piskefløde
4 spsk sukker
½ pk.frosne jordbær
4 ringe ananas i trekanter
4 spsk grofthakket chokolade

Først bages en rouladebund:
De hele æg piskes med sukker til tykt skum.
Heri vendes melet og dejen smøres ud i en papirsform, omkring 25x30 cm.
Bagetid: ca. 8 min. ved rask varme, 250ºC .
Unden skæres ud til store trekanter, der kan passe til den form, som isen skal fryses i.
Der kan også anvendes en skål med runde sider.
Skålen er skyllet med vand og drysset med sukker.
Heri stilles trekanterne, så spidserne går sammen i bunden af skålen.

Heri hældes Parfait-isen:
Flødeskummet smages til med sukker, og de frosne lidt optøede jordbær kommes i sammen med ananastrekanterne og grofthakket chokolade.
Når isen er kommet i formen, stødes denne i bordet, hvorefter folie eller pergament bindes over skålen, som fryses.
Sænkes få sekunder i varmt vand, inden isen vendes ud på et fad.

P.S.
Tag den op af fryseren i god tid inden servering, da de frosne frugter holder godt på kulden.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?