Logo

Italiens Tirami su

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 glas abrikoser i Amaretto
16 Lady Fingers
1 1/2 dl lage fra abrikoserne
250 g mascarpone
1/2 dl past. æggeblommer
3 spsk sukker
1 øko. appelsin, saften heraf
1 spsk Amaretto likør
1 dl past. æggehvide
lidt revet chokolade

Læg 1/2 delen af Lady Fingers i en skål og fordel 1/2 af abrikoserne ovenpå.
Pisk blommer med sukker så det er luftigt. Pisk mascarpone, appelsinsaft og revet appelsinskal og Amaretto i massen.

Ven de stiftpiskede hvider i og kom 1/2 delen over abrikoserne. Læg et til lag Lady Fingers og abrikoser og dryp med lidt lage. Dæk med resten af cremen og drys med revet chokolade. Sættes i køleskab mindst 1 time før servering
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærtoastFor en ekstra speciel jordbærnydelse, prøv denne sensationelle jordbær franske toast
• Abrikosguf Abrikosguf er dessert som består af abrikoser med makronner og is. en dejlig sommer...
• KirsebærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtoastFor en ekstra speciel jordbærnydelse, prøv denne sensationelle jordbær franske toast
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!