Logo

Italiens Tirami su

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 glas abrikoser i Amaretto
16 Lady Fingers
1 ½ dl lage fra abrikoserne
250 g mascarpone
½ dl past. æggeblommer
3 spsk sukker
1 øko. appelsin, saften heraf
1 spsk Amaretto likør
1 dl past. æggehvide
lidt revet chokolade

Læg ½ delen af Lady Fingers i en skål og fordel ½ af abrikoserne ovenpå.
Pisk blommer med sukker så det er luftigt. Pisk mascarpone, appelsinsaft og revet appelsinskal og Amaretto i massen.

Ven de stiftpiskede hvider i og kom ½ delen over abrikoserne. Læg et til lag Lady Fingers og abrikoser og dryp med lidt lage. Dæk med resten af cremen og drys med revet chokolade. Sættes i køleskab mindst 1 time før servering
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her