Logo

Isbombe Monterosso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æggeblommer
1 dl sukker
5 dl piskefløde
4 æggehvider
1 pk frosne jordbær eller ½ l friske
5 kiwifrugter
1 dåse ananasmos ca 300 g
1 kagebund
3 spsk frugtsaft eller likør
 
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Pisk fløden og bland den i æggedejen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.
Mos jordbærrene.
Skræl kiwifrugterne og mos frugtkødet.
Lad ananasen dryppe af.
Smag ⅓ af cremen til med jordbær, ⅓ med kiwi og ⅓ med ananas.
Hæld cremen i hver sin skål og lad dem stå i fryseren til isen er halvfrossen, ca 1 ½ time.
Fugt kagebunden med frugtsaft eller likør og skær den i portionsstykker. Læg stykkerne med spidserne nedad i en skål med rund bund, 2-2 ½ l.
Tryk dem lidt til, så de sidder fast på skålens sider.
Bred jordbærisen i et lag ud over kagestykkerne og stil skålen i fryseren til isen føles fast.
Tag skålen ud og rør ananasisen lidt blød og bred den over jordbærisen. Stil skålen tilbage i fryseren.
Tag skålen ud igen når ananasisen føles fast.
Rør kiwiisen blød og fyld hullet i midten med den.

Frys det hele i ca ½ time.
Løsn kanten med en kniv og vend isbomben ud på et serveringsfad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her