Logo

Jorbærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l piskfløde
vaniljesukker efter smag (til fløden)
1 pose frosne jordbær
sukker efter smag (til jordbærrene)
1 pose kagerasp
 
Kom vaniljesukker i fløden efter smag og pisk det til skum.
Blend de frosne jorbær groft og smag til med sukker,
Kom kageraspen i en skål, så jorbærmassen og så flødeskum.
Gentag dette indtil der ikke kan være mere i skålen.
Afslut med flødeskum og lad det stå i køleskabet indtil servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KirsebærfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinsalat med vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælkskoldskål - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KirsebærfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!