Logo

Jorbærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l piskfløde
vaniljesukker efter smag (til fløden)
1 pose frosne jordbær
sukker efter smag (til jordbærrene)
1 pose kagerasp
 
Kom vaniljesukker i fløden efter smag og pisk det til skum.
Blend de frosne jorbær groft og smag til med sukker,
Kom kageraspen i en skål, så jorbærmassen og så flødeskum.
Gentag dette indtil der ikke kan være mere i skålen.
Afslut med flødeskum og lad det stå i køleskabet indtil servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.066 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddekurve 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron og kanelis med syltede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza DolceDenne pizza dolce eller "den søde pizza" er i virkeligheden ikke en pizza men en dessert...
• Nøddekurve 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os