Logo

Jorbærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 gr frosne jorbær
21/2 spsk sukker
¼ l piskefløde
 
Optø jorbærrene og mos dem med en gaffel.
Rør jordbærrene med sukker.
Pisk fløden stiv og bland den forsigtigt med jordbærrene.
Fordel desserten i 4 portionsglas og pynt eventuelt med en klat flødeskum og et jorbær.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?