Logo

Jordbær a la romanoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g jordbær
3 dl friskpresset appelsinjuice
2 dl Vodka
 
Creme:
21/2 dl piskefløde
2 spsk flormelis
½ stang vanilje
4 æggeblommer
 
Halver jordbærrene og lad dem marinere i appelsinjuicen og vodkaen, i
mindst 2 timer.
Pisk piskefløden.
Pisk æggeblommer, flormelis og vanilje stift og vend den piskede fløde heri.
Server jordbærrene i dybe tallerkener med cremen på toppen af bærrene.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?