Logo

Jordbær Adelina Patti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordbær
100 g sukker
1 ½ dl Kirsch
½ l chokoladeis
1 ½ dl piskefløde
8 vafler
 
Drys sukker over bærrene og dryp med Kirsch.
Lad bærrene trække i 15 minutter.
Pisk fløden stiv og fyld den i en sprøjtepose.
Skær isen i store tern.
Anret jordbær og chokoladeis i 4 skåle.
Pynt med flødeskum og vafler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her