Logo

Jorbær Panna cotta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
450 g friske jorbær
4 ½ dl fløde 18 %
120 g sukker
kornene fra en stang vanilje
5 blade husblas
1 ½ dl piskefløde
 
Tilbehør: friske jorbær evt. dyppet i chokolade
Pyntes med citronmelisse og chokolade stykker
 
Skyl jorbærrene, dup dem tørre og fjern blomsten ved hjælp af en kniv.
Blend jorbær, fløde, sukker og vaniljekorn til en glat masse.
Smag til om der evt. skal mere sukker i.
Udblød husblassen i koldt vand i ca 10 min.
Bring piskefløden i kog i en lille kasserolle og tag den af varmen.
Opløs husblassen i den varme fløde under omrøring og bland derpå
fløden med jorbærmassen.
Fordel jorbærblandingen i små kopper eller lignende, og lad desserten
stå tildækket i køleskab i ca 4 timer.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?