Logo

Jordbær dyppet i hvid chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
10 personer

20 store flotte jordbær
150 g hvid chokolade

Jordbærrene skylles og tørres godt af. Den hvide chokolade smeltes over vandbad ved svag varme - den tåler ikke ligeså meget varme som mørk chokolade! Jordbærrene dyppes halvt i chokoladen, lægges på papir og sættes i køleskabet, til chokoladen er stivnet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her