Logo

Jordbær dyppet i hvid chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 personer

20 store flotte jordbær
150 g hvid chokolade

Jordbærrene skylles og tørres godt af. Den hvide chokolade smeltes over vandbad ved svag varme - den tåler ikke ligeså meget varme som mørk chokolade! Jordbærrene dyppes halvt i chokoladen, lægges på papir og sættes i køleskabet, til chokoladen er stivnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - Fedt- og kolesterol tabel ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KejserindebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsincoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - Fedt- og kolesterol tabel ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os