Logo

Jordbær fristelser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 bakke friske jordbær
100 g mørk overtræk chokolade
100 g hvid overtræk chokolade
1 dl hakkede nøddekerner, pistacie, hasselnødder, mandler
chokoladespåner
revet/ strimlet appelsin limeskal
 
Chokoladen smeltes over vandbad i hver sin skål.
Dyp de aftørrede jordbær (lad blomsten sidde) i chokoladen og dekorer med de forskellig ingredienser eller nøddekerner eller med limestrimler eller med kokosmel, appelsindrys.
Lad enkelte kun være dyppet i chokolade.
Skift med hvid og mørk chokolade og kom lidt i en tylle og sprøjt fine striber eller anden udsmykning på med chokoladen.

 
Tips: særlig lækker til en romantisk aften eller som en lille frugttapas før middagen eller når konfirmanden venter på middagsgæsterne. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lyn sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærsirup med citronDenne nemme og lækre sirup med blåbær og citron kan for eksempel bruges i desserten, som...
• MokkaisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lyn sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os