Logo

Jordbær Granita

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
dessert

400 g friske eller frosne jordbær
75 g sukker
4 spsk citronsaft
1 dl vand
2 ½ dl piskefløde

Jordbærrene optøes, hvis der anvendes frosne. Moses med en gaffel og røres med sukker, citronsaft og vand. Hældes i en form og sættes i fryseren (-18°) i 3-4 timer. Efter halvdelen af frysetiden kan isen mixes i foodprocessor eller piskes igennem med håndmixer. Pyntes med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Carpaccio af citrusfrugter og blodappelsincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddemarengs med bitter nougatcreme og brombærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokomousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Carpaccio af citrusfrugter og blodappelsincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!