Logo

Jordbær Granita

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
dessert

400 g friske eller frosne jordbær
75 g sukker
4 spsk citronsaft
1 dl vand
2 1/2 dl piskefløde

Jordbærrene optøes, hvis der anvendes frosne. Moses med en gaffel og røres med sukker, citronsaft og vand. Hældes i en form og sættes i fryseren (-18°) i 3-4 timer. Efter halvdelen af frysetiden kan isen mixes i foodprocessor eller piskes igennem med håndmixer. Pyntes med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber bagt med reven marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskner med amarettiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risbudding med mangoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber bagt med reven marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!