Logo

Jordbær granita 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g friske jordbær evt frosne
5 spsk sukker - 75 g
3-4 spsk citronsaft
1 dl vand
2 ½ dl piskefløde
 
Mos de friske eller frosne jordbær med en gaffel.
Rør sukker, citronsaft og vand i.
Hæld det i en form og kom den i fryseren.
Der skal den være i 2 timer, tag den op blend den med en håndmixer, så blandingen bliver vendt engang.
Så stilles den i fryseren i 2 timer.
Pynt den med flødeskum lige inden servering.
Man kan også bruge hindbær eller lign.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her