Logo

Jordbær granita 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g friske jordbær evt frosne
5 spsk sukker - 75 g
3-4 spsk citronsaft
1 dl vand
2 1/2 dl piskefløde
 
Mos de friske eller frosne jordbær med en gaffel.
Rør sukker, citronsaft og vand i.
Hæld det i en form og kom den i fryseren.
Der skal den være i 2 timer, tag den op blend den med en håndmixer, så blandingen bliver vendt engang.
Så stilles den i fryseren i 2 timer.
Pynt den med flødeskum lige inden servering.
Man kan også bruge hindbær eller lign.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad Florentine + Fransk mokkamousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeglaseret nødderand med vanilleparfait og hindbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med sharonfrugtpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MælkeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os