Logo

Jordbær i balsamico eddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 
2 spsk god balsamico eddike
4 spsk sukker
500 g jordbær
Friskkværnet sort peber
 
Balsamico og sukker røres godt sammen til en dressing.
Jordbærrene renses, skæres i halve og blandes med dressingen.
Efter en halv time har saften fra jordbærrene opløst sukkeret og desserten er klar til at spise.
Lige inden serveringen giver man jordbærrene lidt friskkværnet sort peber. Jordbærrene kan spises som de er, men er også skønne med græsk yoghurt eller vanilje is.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JorbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med raspGammeldags æblekage med rasp og med flødeskum og ribsgelé på toppen er en ægte klassiker,...
• Jordbærtærte med geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JorbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!