Logo

Jordbær i balsamico eddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
 
2 spsk god balsamico eddike
4 spsk sukker
500 g jordbær
Friskkværnet sort peber
 
Balsamico og sukker røres godt sammen til en dressing.
Jordbærrene renses, skæres i halve og blandes med dressingen.
Efter en halv time har saften fra jordbærrene opløst sukkeret og desserten er klar til at spise.
Lige inden serveringen giver man jordbærrene lidt friskkværnet sort peber. Jordbærrene kan spises som de er, men er også skønne med græsk yoghurt eller vanilje is.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?