Logo

Jordbær i Cointreau

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram friske jordbær
2-3 dl Cointreau
Evt lidt friskkværnet peber

 
Friske jordbær skylles, skæres i kvarte og lægges op i en skål.
Hæld Cointreau over og lad dem marinere heri i 10 minutter.
Mere end 10 minutter gør dem vandede og kedelige - under 10 minutter
gør dem sprittede.
Lidt friskkværnet peber gør smages ekstra intens.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her