Logo

Jordbær i Cointreau

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 gram friske jordbær
2-3 dl Cointreau
Evt lidt friskkværnet peber

 
Friske jordbær skylles, skæres i kvarte og lægges op i en skål.
Hæld Cointreau over og lad dem marinere heri i 10 minutter.
Mere end 10 minutter gør dem vandede og kedelige - under 10 minutter
gør dem sprittede.
Lidt friskkværnet peber gør smages ekstra intens.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lime-is med jordbærSpis Jordbær med lime-is, i muffinforme eller i pandekager. Det sætter sol på alle...
• Blommetrifli 2Trifli med blomme er en utrolig nem dessert at lave, men den smager ikke desto mindre...
• Melon, bagt, med marengsLækker dessert med melon og marengs, der bages i ovenen. Er en perfekt dessert til en lun...
• LimeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os