Logo

Jordbær i flødeskum - Batido de fresas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g jordbær
1 citron
4 spsk sukker
½ dl hakkede valnødder
½ dl hakkede pistacienødder
2 dl piskefløde
2 spsk flormelis
 
Skær jordbærrene igennem.
Pres citronen og rør sukkeret i.
Hæld saften over jordbærrene og lad dem stå en times tid.
Vend rundt i jordbærrene og drys nødderne på.
Pisk fløden stiv med flormelis og bred flødeskummet ud over jordbærrene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her