Logo

Jordbær-pære Charlotte kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(10 personer)
 
1 portion pærekonditorcreme 
2 portioner amerikanske bisquit 
2/3 portion italienske marengs
8 dl piskefløde
2 1/2 dl sirup
2 dl pærelikør
9 husblas
2 1/2 dl jordbær i tern
5 dl hindbær­pure.
 
1. Amerikanske bisquit bages - beklædes i 27 cm spring­forme (kun i kanten).
2. Fremstil pærecremen og stil den til afkøling.
3. Lav marengs og stil på køl.
4. Pisk fløden og stilles på køl.
5. Bland likør og sirup sam­men.
6. Pensl bisquiten med sirup­likør.
7. Sæt husblas i blød.
8. Lun siruplikøren. Smelt husblassen i dette.
9. Med piskeris blandes marengs op i den piskede fløde (forsigtigt).
Bland pærecremen i, tilsæt likør­husblas blandingen.
10. Fyld springformene 1/4 - tilsæt 1/2 portion pære/jord­bær i tern - dæk med mere creme.
Tilsæt resten af frug­ten, tilsidst resten af cremen.
11. Kagen sættes på køl i ca. 5 timer.
12. Serveres med hindbær­puré.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gulerodssuppe med chili og ananas + Bradepandekage med ribsDen cremede gulerodssuppe indeholder også ananas og chili som giver suppen friskhed, syre...
• Tiramisu med frugt – portionsanrettetUdgangspunktet er en klassisk italiensk Tiramisu, dvs. en bund af opblødte Ladyfingers og...
• HyldeblomstrisottoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodssuppe med chili og ananas + Bradepandekage med ribsDen cremede gulerodssuppe indeholder også ananas og chili som giver suppen friskhed, syre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os